About Layer By Adje

Layer by Adje staat voor ontwerpen op maat variërend van de vaste Layer-collectie (bestaande uit lightsculptures & meubelen) tot custom made licht- en interieurprojecten, dit in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en architecten.

Layer Conceptual Design wordt vertegenwoordigd door ontwerper Adje Verhoeven. De Layer collectie kenmerkt zich door basale architectonische vormen met een robuuste uitstraling en eerlijke pure materialen zoals hout, staal, linnen en glas.

Adje Verhoeven is in zijn ontwerpen altijd op zoek naar de balans tussen vorm en transparantie. De Layer collectie is hiervan een voorbeeld waarbij de vorm een uitdaging aangaat met de zwaartekracht.

De inspiratiebron voor de ontwerpen is terug te vinden in het minimalisme, waarbij uitgegaan wordt van eenvoudige primaire basisvormen, Neutrale kleur en mathematische ordening.

De objecten kenmerken zich door het feit dat deze door hun soberheid direct een verbondenheid vormen met het hedendaagse interieur. Adje gaat nieuwe uitdagingen zeker niet uit de weg, iedere dag zijn er weer andere nieuwe inspiratiebronnen die de moeite waard zijn om meer aan de slag te gaan en uit te proberen. Zoals in Art by Adje.

Inmiddels genieten de ontwerpen van Layer by Adje steeds meer internationale belangstelling.

® Layer Conceptual Design is een geregistreerd merk. Alle modellen en ontwerpen zijn geregistreerd en auteursrechtelijk beschermd.

EN  /  NL  /  FR  / 
Close
Layer Conceptual Design 2024 - Copyright - All images are property of Adje